باریستاها برای تهیه لاته دو اصل مهم در نظر میگیرند . یک فنجان اسپرسو با کرما مناسب ، شیر بخارزده یا کف شیر مناسب . آنها برای به دست آوردن شیر ، آن را با بخار گرم میکنند . در مرحله بعدی شیر را به اسپرسو اضافه میکنند .
وسیلهای برای درست کردن اسپرسو ( موکاپات ) در صورت نبودن موکاپات حتی میتوان همانند عکس قهوه خود را از فرنچ پرس بگیرید
وسیلهای برای داغ کردن شیر
وسیلهای برای تولید کف شیر
درست کردن اسپرسو مناسب کافه لاته
قهوه لاته
درست کردن کف شیر بدون دستگاه بسیار راحتتر از درست کردن اسپرسو بدون دستگاه است اما با این وجود این کار غیر ممکن نیست.
اما این حال کافی است که در خانه یک آئروپرس، موکاپات یا فرنچ پرس داشته باشید تا به راحتی اسپرسو خود را تهیه کنید چرا که عملکرد هر سه اینها بر مبنای تولید فشار است.
همچنین شما میتوانید از پودر قهوه اسپرسو فوری استفاده کنید. که به راحتی با مقداری آب جوش آماده میشود.
تهیه کف شیر
کافه لاته
برای تولید کف شیرمناسب کافه لاته حتماً به شیر داغ نه شیر جوشیده شده نیاز داریم. شیر داغ ما نهایتاً باید دارای دمای ۶۰ درجه میباشد.
مواد لازم
اسپرسو (اگه ماشین اسپرسو ندارید میتونید با دستگاه ائروپرس اسپرسو تهیه کنید) به مطالب قبلی مراجعه کنید. تهیه قهوه با ائروپرس
شیر ۲% یا بدون چربی
پودر کاکائو برای تزیین
فنجان قهوهی کم عمق
ظرف دردار
قاشق
همچنین بخوانید … موکاپات یا اسپرسوساز اجاقی : آموزش تهیه اسپرسو با موکاپات
۱٫تهیه اسپرسو: با توجه به مطالبی که قبلا ارائه شده با ۱/۳ فنجان اسپرسو شروع میکنیم.
۲٫ فوم گیری شیر: شیر رو داخل یک ظرف دردار مثل ظرف مربا بریزید. نباید بیشتر از نصف ظرف پر بشه. حالا در ظرف رو محکم ببندید و ظرف رو تکان بدید. این کار رو اونقد ادامه بدید تا حجم شیر دوبرابر بشه. این کار ۳۰ تا ۶۰ ثانیه طول میکشه.
۳٫ گرم کردن شیر: درب ظرف رو باز کنید و شیر رو حدود ۳۰ ثانیه داخل ماکروویو قرار بدید.
۴٫ اضافه کردن شیر به اسپرسو: شیر گرم رو به فنجان اسپرسو اضافه کنید. با یک قاشق بزرگ از ورود فوم شیر (کف شیر) به داخل فنجان جلوگیری کنید.
۵٫ اضافه کردن فوم: در نهایت هر مقدار که دوست دارید کف شیر را با قاشق به فنجان اضافه کنید.
۶٫ گارنیش یا تزیین: با پاشیدن پودر کاکائو روی فنجان کار رو به اتمام برسونید.
ادامه مطلب: https://homecoffee.ir/modern-drink-latte-preparation/