باریستا چیست
حتما اولین باری که این واژه را شنیدید تعجب کردید. بلی این یک واژه لاتین است که در امریکا برای
متخصصین قهوه به کار میرود, باریستا یک واژه ایتالیایی میباشد که به شخصی اشاره میکند
که مسئولیت آماده سازی ایتم های گرم و سرد منوی کافه بر پایه اسپرسو رو انجام میدهد
که همانطور که قبلا در مقاله آموزش باریستا خصوصی اشاره کرده ایم
نیاز به دیدن دوره معتبر و صدالبته تجربه کاری لازم را دارد
باریستا یعنی چه
خب یک باریستا معمولا از پیشبند یا ژاکت استفاده میکند اما این تنها یک ویژگی ظاهری است
موضوع اصلی این است که مثلا او باید بداند برای تهیه اسپرسو ( قهوه با دستگاه اسپرسو )
از چه نوع رست یا برند قهوه استفاده کند و چه زمانی برای تهیه آن لازم است و چه
استاندارد هایی برای یک اسپرسوی خوب نیاز است و صد البته که باید شیوه کار با
دستگاه اسپرسو و گرایندر ( دستگاه آسیاب قهوه ) و دیگر لوازم لازم را به خوبی بلد باشد
باریستا کار چه مهارت هایی دارد
خب او باید تئوری قهوه را به خوبی بلد باشد و قهوه هارا از هم بتواند تشخیص بدهد
به جز تسلط به ایتم های گرم و سرد لازم حتما و حتما باید مهارت لازم برای دم اوری
یک اسپرسو خوب و یا گرفتن فوم شیر را بلد باشد
همچنین لته آرت یکی دیگر از مهارت های باریستا است که البته قبلا در صباتیم در مقاله آموزش لته آرت خصوصی
توضیحات لازم را برایتان نوشته ایم و حقوق و استخدام باریستای حرفه ای بستگی به مهارت و صد البته قواعد مالی کشور
و یا تصمیم گیری شخصی کافه دار دارد
باریستا کافه چه وظایفی دارد
یک باریستای خوب موظف است علاوه بر تمامی موارد ذکر شده و تسلط به اماده سازی باید توانایی رعایت نظم
و بهداشت در بار خود , آماده سازی به موقع ایتم ها , مدیریت بار و پرسنل بار , کنترل کیفیت و بالاخره
ارائه توضیحات لازم به مشتری را انجام دهد
چگونه باریستا شویم
قبلا در مقاله آموزش کافی شاپ حرفه ای به شما کامل توضیحات لازم را درمورد آموزش داده بودیم
این دوره توسط مجموعه صباتیم بصورت حضوری و در دو بخش عملی و تئوری بصورت کامل
و طبق متد های روز و به صورت جامع انجام میگیرد و جهت کسب اطلاعات بیشتر با
شماره ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل فرمایید