قهوه روبوستا چیست و چه تاریخچه ای دارد درخت روبوستا مقاومت بیشتری به آفت های درختی ، کم آبی و CLR دارند. همچنین هزینه کاشت و نگهداری کم این درخت باعث شده در کشور های جنوب شرقی آسیا تولید خوبی…
اهمیت یک ویتر یکی از اصلی ترین شغل هایی که در کافه ها وجود دارد، ویتر یا ویترس است. ویترها یا همان گارسون ها تاثیر زیادی در روند کافی شاپ دارند. اگر ویترها خوب به وظایف خود عمل کنند، کافه…
راه اندازی کافه سیار را از کجا شروع کنیم؟ راه اندازی کافی شاپ سیار یکی از جذابترین شکل کسب و کارها است که با سختیهای خود همراه است. فضای سختتری برای کار وجود دارد و جهت کسب سود، باید نبوغ…
قهوه فوری یک نوشیدنی به دست آمده از دانههای قهوه به عمل آمده و فرآوری شدهاست . قهوه فوری را به صورت تجاری با یکی از روشهای خشککردن انجمادی یا خشک کردن پاششی تولید میکنند . میزان کافئین موجود در…
موکاپات و اسپرسوساز شباهتهای کمی با هم دارند اما قهوهای که هر دو درست میکنند را اسپرسو میگویند. هردو قهوهای غلیظ به ما میدهند که دراثر عبور آب داغ از پودر قهوه تهیه میشود. هردو هم با گرم کردن آب،…
کافئین قهوه فرانسه در حالت عادی کمتر از بقیه قهوه ها است. مثلاً کافئین یک فنجان اسپرسو، سه برابر همان اندازه قهوه فرانسه است. اما چون قهوه فرانسه معمولاً در فنجان بزرگ مصرف می شود، در مجموع کافئینش از اسپرسو…