انواع دستگاه گرایندر صنعتی
برقی مخرن دار
در این نوع آسیاب های قهوه ٬ ۲ تیغه بر روی هم سوار هستند .
با هدایت دان قهوه بین این ۲ صفحه و چرخش این ۲ صفحه بر روی هم ٬ قهوه ها خور و سپس آسیاب میوشند .
میزان ریزی و درشتیه قهوه آسیاب شده در این نوع گرایندر ها بسیار دقیق هستند .
مخازن این نوع گرایندر ها حجم های مختلفی دارند .
روش کار در این نوع گرایندر ها ٬ ابتدا میزان درجه ریزی و درشتی قهوه خروجی مورد نظر را تنظیم میکنیم .
سپس با روشن کردن دستگاه ۲ قهوه آسیاب میشود و به درون مخرن میریزد .
سپس با استفاده از اهرم هدایت کننده ٬ پودر قهوه را درون پوت ا فیلتر میریزیم .
دقت داشته باشید ک همواره به میزان مرد نیاز قهوه آسیاب کنید . از نگهداری قهوه آسیاب شده درون مخزن خودداری کنید .
زیرا عطر و طعم قهوه آسیاب شده زودتر از بین میرود .
اسیاب مخزن دار برقی
دستگاه گرایندر – اسیاب مخزن دار برقی
۱ – برقی تایم دار ان دیمند :
اسیاب اندیمند برقی
اسیاب اندیمند برقی
کارایی این نوع گرایندر ها دقیقا مشابه برقی مخزن دار است ولی با چند تفاوت .
دقت این نوع اسیاب ها به دلیلی جنس تیغه ای ک دارند بسیار بیشتر از ۲ مدل بالا است .
در این نوع گرانیدر مخزنی برای نگهداری پودر قهوه آسیاب شده وجود ندارد .
در هر بار آسیاب ٬ به میزان لازم قهوه از دان وارد تیغه ها شده و آسیاب میشود .
در این نوع آسیاب ها با توجه به حجم خروجی و ریزی درشتی پودر قهوه میتوان زمان کارکرد دستگاه را به صورت اتومات تنظیم کرد .
به این صورت ک با توجه به درجه ریزی درشتی آسیاب خروجی ٬ وزن قهوه خروجی را در واحد زمان اندازه میگیرم و زمان را در گراندر به صورت پیش فرض قرار میدهیم .
به طور مثال با درجه متوسط ٬ در زمان ۴.۵ ثانیه ٬ دستگاه میزان ۹ گرم قهوه را به طور مستقیم برای ما از دان قهوه آسیاب کرده ٬ سپس به طور اتومات دستگاه خاموش میشود .
دستگاه گرایندر – مقدار آسیاب کردن قهوه به چه عواملی بستگی دارد؟
۱. روش دم کردن قهوه
هر روش دم آوری قهوه، نیاز به درجه آسیاب مخصوصی دارد . مثلا درجه آسیاب قهوه فرانسه با درجه آسیاب قهوه ای که برای اسپرسو استفاده می شود؛ متفاوت است.
۲. نوع دستگاه اسپرسو ماشین
برای آماده کردن و عصاره گیری یک شات اسپرسو ، باید بررسی کرد که چه درجه آسیابی مناسب دستگاه اسپرسو است.
انواع درجه آسیاب قهوه چیست؟
درجات آسیاب قهوه گرایندر چیست؟
۱. خیلی درشت : ( Extra Coarse Grind )
از درجه خیلی درشت برای آماده کردن قهوه های سرد استفاده می شود.
۲. درشت : ( Coarse Grind )
از درجه درشت برای تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس استفاده می شود.
۳. متوسط : ( Medium Grind )
از درجه متوسط برای دم کردن قهوه با دستگاه دریپ پات استفاده می شود.
۴. متوسط – درشت : ( Medium – Coarse Grind )
از درجه آسیاب درشت برای دم کردن قهوه با دستگاه های تخصصی مثل کمکس استفاده می شود.
۵ . نرم : ( Fine Grind )
از این درجه آسیاب برای گرفتن قهوه اسپرسو استفاده می شود.
۶. بسیار نرم : ( Extra Fine )
از درجه آسیاب بسیار نرم برای تهیه قهوه ترک استفاده می شود.
برای خرید دستگاه گرایندر با ما تماس بگیرید ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵