x
Rate this post

اهمیت یک ویتر

یکی از اصلی ترین شغل هایی که در کافه ها وجود دارد، ویتر یا ویترس است.
ویترها یا همان گارسون ها تاثیر زیادی در روند کافی شاپ دارند.
اگر ویترها خوب به وظایف خود عمل کنند، کافه در جهت بهتری پیش می‌رود.
اگر کم کاری کنند، ممکن است مشتریان خود را از دست بدهند.

فرق ویتر و بارتندر

ویتر چیست

ویتر یا همان گارسون کلید اصلی یک کافه یا رستوران است.
بدون پیشخدمت، هیچ کافه ای خوب اداره نمی‌شود.
یک ویتر همیشه هست، با مشتریان در تماس است و او مسئول همه چیز در مورد سرو غذا است.
او همچنین از مشتریان سفارش غذا می‌گیرد و در انتخاب سفارش از داخل منو به آن ها کمک می‌کند و آن ها را متقاعد می‌کند.
تعریف ویتر ساده است اما وظیفه او بسیار سنگین است.
اگر هر مشتری شکایتی مانند تاخیر در سفارش یا سرویس غذا داشته باشد، ابتدا ویتر مسئول خواهد بود.

یک ویتر سفارش غذا را از مشتری می‌گیرد و این سفارش را به کارکنان آشپزخانه می‌دهد.
وقتی پخت غذا تمام شد، آن غذاها را در میز مشتری سرو می‌کند.
با این حال، یک ویتر خوب همیشه برای هر کافه یا رستورانی ارزشمند است.
به پیشخدمت های مذکر، ویتر و به پیشخدمت های مونث، ویترس می‌گویند.

وظایف ویتر

از جمله تهیه غذای نمایش داده شده داخل منو، سفارش گرفتن، تمیز نگه داشتن میزها و محیط و کار کردن با صندوق.
ویتر باید غذا را تازه و مرتب نگه دارد و به درستی آن را سر میز مشتری بیاورد.
همچنین باید زباله ها را تحت کنترل داشته باشد تا جذابیت بصری کافه بهتر شود.
وقتی مشتریان برای وعده های غذایی خود در پیشخوان پرداخت می‌کنند، پول را بپذیرد و با روی خوش آن ها را بدرقه کند.

وظیفه اصلی یک گارسون و پیشخدمت گرفتن سفارش مشتری و آوردن به موقع غذا است.

وظایف ویتر چیست

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *