x

باریستا کیست ؟

آموزش باریستا , کافی من, بار من و… این ها تماما اصطلاحاتیست که اگر حتی چندبار به کافی شاپ رفته باشید

حتما به گوش شما خورده است ,اما اگر بخواهم به مفهومی ساده به شما بگویم , باریستا مسئول بخش بار

یا همان متخصص آماده سازی نوشیدنی های گرم و سرد منو برای مشتری است

او همچنین مسئولیت کنترل کیفیت سفارشات و پاسخگویی به مشتریان را نیز دارد

و همچنین درصورت بالا بودن تعداد نیروهای بار , باریستای اصلی مسئولیت مدیریت و هماهنگی پرسنل بار هم دارد

آموزش باریستا

باریستا چه وظایفی دارد؟

یک لحظه صبر کنید ! به همین سادگی نیست , یک باریستا خوب حتما نیاز به آموزش تخصصی و در وهله دوم تجربه کار دارد , او باید به طور کامل به شناخت قهوه و کیفیت آن و نیز تمامی مباحث تئوری آن تسلط کامل داشته باشد چرا که اگر کیفیت قهوه یا رست آن درست نباشد و باریستا توانایی تشخیص قهوه بد از خوب را نداشته باشد این موضوع در کیفیت نهایی قهوه تاثیر منفی میگذارد همچنین در وهله بعدی باید بتواند با رعایت استاندارد ها و در بازه زمانی مناسب انواع قهوه را با کیفیت مناسب دم اوری کند , همچنین او باید به تمامی ابزارآلات و لوازم بخش بار یا اصطلاحا اکسسوری تسلط کامل داشته و شیوه درست استفاده از آن هارا بلد باشد

دوره آموزش باریستا کافی شاپ

در دوره های آموزش باریستا صباتیم شما با توجه به نیازتان تمامی آیتم های بار گرم و بار سرد به صورت تئوری و عملی , قهوه های نسل سوم یا بروئینگ , لاته آرت یا طراحی روی قهوه را بصورت کامل یاد خواهید گرفت , این دوره ها با هزینه ای بسیار مناسب و به دو صورت نیمه خصوصی و خصوصی در آکادمی قهوه برگزار می شود شما میتوانید جهت دریافت مشاوره با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس بگیرید

آیا فقط یادگیری تئوری باریستا کافیست ؟

بدون شک خیر ! شما نمیتوانید صرف داشتن رسیپی یا دستور العمل قهوه یا نوشیدنی های سرد و گرم را آماده کنید , ساده تر عرض میکنم آیتم های کافی شاپ شاید برخلاف اسم های دهن پر کن و پیچیده شان ساختار ساده ای داشته باشند اما مانند غذاهایی همانند قرمه سبزی شما نمیتوانید صرفا با سرچ کردن یا خرید کتاب یا مطالعه آن را یاد بگیرید چرا ؟ با صباتیم همراه باشید در ادامه به شما خواهیم گفت

مهارت های باریستا

یک باریستای خوب باید بتواند به خوبی از قهوه عصاره گیری کند , باید نحوه گرفتن فوم شیر و استفاده درست از وسایلی مانند دستگاه اسپرسو , آسیاب قهوه , تمپر , پیچر و…. کلی وسیله دیگر را به خوبی بلد باشد , انتظار یک مقاله طولانی را داشتید؟ خیر به همین سادگیست اما این سادگی قواعدی دارد که شما باید به آن تسلط پیدا کنید , صرف داشتن دانش تئوری حتی به کاملترین شکل کفایت نخواهد نمیکند و شما باید این دانش را با تمرین و تکرار و بصورت عملی هم یادبگیرید

 

حقوق باریستا چقدر است؟

خب پاسخ به این سوال در ساده ترین شکل این است که باید طبق پایه حقوق وزارت کار باشد اما در کافه های مختلف متفاوت است گاهی بیشتر و گاهی کمتر و گاهی کاملا بستگی به باریستا و مهارت و تجربه اش و همچنین وظایفش دارد

منبع : صباتیم

5/5 - (9 امتیاز)

5 دیدگاه در “آموزش باریستا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *