قهوه ی اسپرسو، قهوه ای بسیار تلخ و تیره است که برای تهیه آن از میان دانه های قهوه ی آسیاب شده، آب داغ پر فشار را عبور می دهند. قهوه ی اسپرسو یک نوشیدنی کم کالری بوده و در…
آموزش فوم گیری شیر – کف شیر
برای اسپرسوساز دستگاه را روشن، دکمه steam (بخار) را بزنید، دماسنج را نیز داخل پارچ شیرتان بگذارید. شیر سرد را در پارچ بریزید، حال دسته بخار را به داخل شیر ببرید (سر آن کمی پایین تر از سطح شیر قرار…
آموزش تهیه قهوه لاته – آموزش لاته ارت
باریستاها برای تهیه لاته دو اصل مهم در نظر میگیرند . یک فنجان اسپرسو با کرما مناسب ، شیر بخارزده یا کف شیر مناسب . آنها برای به دست آوردن شیر ، آن را با بخار گرم میکنند . در…
شرایط مجوز کافی شاپ
شرایط جواز کافی شاپ چیست مراحل راه اندازی کافی شاپ دریافت تعهد محضری از دارندگان اجاره نامه مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن الزامیست ۳- ارائه سوابق کاربری تجاری یا اداری و یا کارگاهی محل کسب ( عوارض…
راه اندازی کارخانه قهوه و رستری قهوه
راه اندازی رستری قهوه در ایران روستری قهوه بدون شک راه اندازی یک کارخانه قهوه یا حتی در مقیاس کوچکتر زدن یک کارگاه روستری نیازمند اطلاعات و تجربه و طی کردن مراحل مختلفی است با ورود شرکت های بزرگ به…
تجهیزات رستری قهوه
دستگاه رستری قهوه جهت خرید انواع رستر در مدل های مختلف و خرید و سفارش مستقیم به تولید کننده دستگاه رست های مکس کافی با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید مشخصات رستر قهوه ۳۰ کیلویی مکس کافی وزن ۳۳۰kg منبع انرژی…